Uncategorized

Earth Day Tshirts-Flash-försäljning

Earth Day är nu en global händelse varje år i U.S. samt över hela världen. Det är en dag med medborgerlig engagemang. Människor planterar träd, återvinna eller städa upp sina städer. Företagen samt regeringarna använder den för att göra avtal samt avslöja hållbarhetsåtgärder.
Temat för jordens dag 2019 är “skydda våra arter”. Den oöverträffade globala skadorna på växter samt djurliv är direkt kopplade till orsaker som drivs av mänsklig aktivitet. Antingen är klimatförändringar, avskogning, livsmiljöförlust, förorening såväl som så vidare. Om vi ​​inte agerar nu kan utrotning vara mänsklighetens mest varaktiga arv. Alla levande saker har ett inneboende värde, liksom varje spelar en unik roll i den komplexa webben av livet. Vi måste arbeta tillsammans för att skydda hotade arter. Bees, elefanter, valar … bara för att nämna några.
Den goda nyheten är att utrotningsgraden fortfarande kan saktas. Utrotningshotade arter kan fortfarande återhämta sig om vi vidtar omedelbara åtgärder.
T-tröjor var alltid ett instrument för självuttryck. Politiska rörelser, protester, resolutioner … du heter det. Så, jorddagens tshirts är ett måste för evenemanget. De tshirts talar i sig så bra som de gör det högt. Du har gott om alternativ online, i den här situationen är vår fav Teffublic
Earth Day Tshirts, nu till salu för endast $ 13
Vi sökte efter de coolaste jordinspirerade mönster såväl som dessa är några av våra val:

0/5 (0)