Uncategorized

Backless Dress Trend tar över Summer Fashion 2022

Viki.ortner

Sommarshopping är redan på vårt sinne, eller hur? Det coolaste sättet att visa upp lite hud är att välja den rygglösa klänningstrenden. Även om trenden kan verka praktiskt taget osynlig, kommer dessa subtila detaljer att bli en av våra favoritkläder.

Om du vill visa en hel del hud i sommar, men inte är ett fan av slitna klänningar eller V-hals-knappar, kan rygglös trend vara en för dig. Även om det är sexigt på ett subtilt sätt, och elegant nog för de hetaste dagarna, har den också en lång och intressant historia som kan göra att du uppskattar dessa bitar ännu mer.

peexo

Denna stil har kommit in i mainstream eftersom den djärva och påkostade vardagskläderna på 1920-talet har kommit för att definiera den förestående post-pandemiska varma sommaren IT-flickan. Bär helt enkelt det, rygglösa klänningar är en överlappning där kroppspositiv utställning möter klassisk och vanligtvis bekväma, ta en enkel elegans. Visst, denna trend kan ha varit mycket mer konservativ praktiskt taget ett sekel sedan, men modeinflytare vet säkert hur man bär klänningar som visar lite hud.

Se även

Mode, butik och stil
70 -talets inspirerad modestil gör stora comeback 2022

När du planerar din sommargarderob, anser detta som ett måste för övergångsväder och därefter. Bläddra ner för mycket mer inspiration och handla några av de favoriter vi har på vår radar nedan.

peexo

faustine.clerc

elodieromi

elodieromi

I ängen vit broderad rygglös liten klädsel

ASOS Design Tall Open Back Puff Sleeve Maxi Dress in Textured Mono Gingham

Asos design cami wrap midi klänning med snörning tillbaka

ASOS Design Halter Maxi -klänning med öppen rygg i rosa bandana -tryck

Anneliese linneklänning