Clothing

Tyg vecka: ut ur garderoben

Jag har funnit att ett av de bästa sätten att kväva önskan att träffa “köpa det nu” på en eBay tyg notera är att gå på övervåningen och kolla vad som fortfarande tålmodigt väntar på mig i mitt tygstash. saker så här, till exempel:

Det förväntas vara en stor 50-talsk shirtdress. Någon dag. För närvarande väntar det tålmodigt i en stor hög (det är därför det är så rynkigt).

Detta, nedan, förväntas också vara en shirtdress. Jag har, som långa läsare av den här bloggen, kommer att veta, en praktiskt patologisk bilaga till färgen “Hot Canine Senap.” (Bra att det inte finns så mycket het-hund-senap-tyg som gjorts.) Jag köpte detta tyg i LA i januari, tror jag:

Detta tyg skulle vara gränsen till en duro som jag inte har gjort än. Inte säker på om jag ska göra det, och nu finns det bara cirka tre meter av detta:

Samma sak med detta: delar av en duro som ännu inte har kommit att vara:

Jag köpte detta tyg eftersom det är en bra tung vikt och jag trodde det skulle göra en bra kjol. Jag borde förmodligen arbeta upp det här i helgen, eftersom det är ett bra mönster för sommaren:

Detta jag * kan inte vänta * att sy – jag köpte den på Joanns, av alla platser (nonusians: Joanns är en stor kedjebutik som nyligen har varit mycket mer hantverk än tyg-y). När jag hade det klippt (jag köpte allt kvar på bulten, Natch, ungefär sex meter) kom fyra personer upp till mig och frågade mig vad jag skulle göra. “En * stor * klänning,” sa jag. Självklart försöker jag fortfarande hitta det perfekta “stora klänningen” -mönstret för detta. och bestämmer vad man ska linja med. Jag vill ha ljusgrå batiste, som jag inte tror existerar (eller åtminstone inte existerar till ett pris jag är beredd att betala, och jag kommer inte att färga vita batiste heller).

Det här är förmodligen min favorit av allt som trodde här. Jag kan bara inte ta reda på vad det borde vara. Jag köpte det och tänkte “kjol!” Men nu tycker jag att det verkligen vill vara en klänning. Jag har inte tillräckligt för en fullskjutad klänning, och jag är oroad över att matcha de starka horisontella linjerna över en smal panelad kjol. Jag tror att jag måste göra en wiggle klänning, men då är det knottig fråga av fickor … det är ett bra slitstarkt tyg med bra stretch, men, så om jag bara spänner ner och gör det, kommer det att bli otroligt bärbart och soligt …

Så det är det som hänger i mitt tygstash, clamoring att bli gjorda … och hålla mig från att köpa mycket mer tyg online!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Tio saker jag ska göra så snart jag kommer till den 11, 2008 med 64 kommentarer
Duro Junior, AgainAugust 19, 2008
Det kan bara vara … 28 maj 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *