Uncategorized

Lista över nischfjädertrender Säljare borde leta efter

Lista över nischfjädertrender som säljare borde leta efter
22/04/2019, postat av Alanic Global
Allt är roligt och spel när det berör trendiga kläder men när alla börjar bära samma kläder tenderar värdet att öka med varje dag. Men så mycket som kvinnor älskar att pryda tidlösa kläder, kan i vissa fall trender vara en fantastisk andning och hjälper till att lägga till en tydlig touch av färg och poise. De som gillar att klä sig ut i fantastiska trender men inte gillar konceptet med klonmode kan faktiskt titta igenom de andra mikrotrenderna som är lika populära och sartorial.

Därför på grund av behovet av färska modebitar producerar en av de populära grossistanpassade klädproducenterna sådana bitar. Läs därför på bloggen nedan för att veta mycket mer om de stilar som är värda bulkinvesteringen.
Byt beige för mandarin
Vi vet att beige kan vara riktigt snyggt och passar det kvinnor över alla typer av hudar. Men i det ögonblick som alla andra tusenårar började pryda det neutrala utseendet, började saker och ting bli lite för tråkiga.

Därför kan du välja den roliga mandarinskuggan som påminner oss alla islollies i sommar. Du kan antingen välja en maximalistisk look genom att bära en dike -kappa eller börja med minimalistiska toner med en mandarin beskuren topp.

Verktygsjacka är ett stort ja!
Fram till för några veckor sedan skulle du hitta kvinnor som pryder den överdimensionerade blazerutseendet! Men tillräckligt med att styla dina kläder som en 80 -tals pappa. Det är dags att du tycker användbar och väljer den gamla gamla verktygsjackan. Dessa är inte bara idealiska för den improviserade vandringsresan med ditt syskon utan också för helgen med kamrater. Välj roliga färger den här säsongen istället för att välja de jordnära tonerna som är det uppenbara valet av massan.
Bli av med tie-dye för tapettryck
De som fortfarande håller fast vid den psykedeliska 80 -talets retrostil kan ta en andning för vintage -tryck är här. Därför kan du bläddra från inredningsorienterade mönster och välja det framväxande tapetintrycket. Detta tryck är subtilt feminint men idealiskt för att pryda under de soliga dagarna på våren.

Denna banbrytande design är idealisk för att skapa extra vanliga kläder som kan bäras både som ett formellt såväl som ett smart slitage.

Läder kan bytas mot frans
Borta är säsongen då läder var att gå till tygval av kvinnor. Tillräckligt med djur härledda kläder. Det är dags att du väljer en Coachella-esque vibe som hjälper dig att kanalisera din inre Boho-estetik. Du kan visna kanalisera fransen titta in i dina kläder eller välja väskor. Hur som helst se till att göra ett uttalande med den strimlade tygstilen.
Quiltade shorts ersätter cykel shorts
Sedan det ögonblick cykelshorts kom in på marknadsscenen gick folk helt GA-GA med den eleganta athleisure-stilen. Det är sant att dessa är fantastiska som en funktionell klädstycke, men du har inte råd att se ut som en maratondeltagare varje gång du går ut på gatan.

Byt därför dessa magra spandexshorts för ett par quiltade shorts. Färger som olivgrön och blå kan ge dig alla Indiana Jones känns men du kommer ändå att känna dig snygg och bekväm att pryda dessa söta shorts.

Återförsäljare som vill inkludera trendiga kvinnors kläder i sina butiker kan komma i kontakt med en populär privat etikettklädtillverkare. Allt du behöver göra är att bläddra igenom det breda utbudet av kläder och ange bulkbehovet till hjälpteamet genom att släppa ett post om köpbehovet.

Taggar:
klädmärke
klädstreck
Anpassade klädtillverkare
privat etikettkläder
Privat etikettklädtillverkare
grossistanpassade kläder
Grossistanpassade klädtillverkare

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer