Clothing

Lindsay Lohan hittade med hjälp av en burkini i Phuket, Thailand

Lindsay Lohan hittade med en burkini i Phuket, Thailand – Hollywood -stjärnan, Lindsay Brighton & Hove Albion FC Tröja Lohan visade återigen att hon kommer att konvertera till islam.

Lindsay Lohan hittade med en burkini i Phuket, Thailand genom IG @Lindsaylohan
Efter en bild av henne som håller Koranen, antyder nu flickans stjärna med hjälp av en burkini medan han är på stranden i Phuket, Thailand. Bilderna, förvärvade av The Daily Mail, var uppenbarligen iscensatt förra Uruguays herrlandslag i fotboll Tröja veckan, Marockos herrlandslag i fotboll Tröja liksom att fungera som skådespelerskan täckte från topp till tå och modellerar den stil som designern Aheda Zanetti kom på för att ge kvinnor som kräver att hålla sin blygsamhet av religiösa skäl eller på annat sätt möjligheten att simma oavsett.

Via IG @fyintertainment
via DailyMail.com
Lohan avslöjade att hon funderar på att konvertera till islam på Good Morning Britain förra månaden, även om hon inte skulle säga definitivt att hon planerar att konvertera. “Jag vill inte tala om något som jag inte har slutfört ännu,” sa hon. “Jag tror inte att det är rätt.”

Instagram @awilloughby_

Spara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *