Uncategorized

Splurge Monday’s TPS-rapport: Cashmere-blandningstopp och kjol

Våra Daily TPS-rapporter tyder på att en bit arbetsanpassad outfit i en mängd priser. Denna vecka av TPS -rapporter berör dig från Stephanie Rahlfs of Adventures i Stiletto Jungle, som också delade Club America Tröja en vecka av hennes val tillbaka 2011. Välkommen tillbaka, Stephanie!
Min personliga stil är kvadratiskt i det moderna minimalistiska lägret. Jag älskar glamorösa separerar att måla rena linjer på kroppen. Men jag tycker att många av mina favoritminimalistiska designers är svaga i den professionella arbetsdräktavdelningen. De bästa bitarna från etiketter som Helmut Lang, Acne Studios, Vince och Alexander Wang är antingen för konceptuella eller för avslappnade för kontoret. Det är en besvikelse.
Denna Nederländernas herrlandslag i fotboll Tröja Giorgio Armani Cashmere Blend -kjol och toppkombination lyckas dock förvandla en tydligt minimalistisk silhuett till något som passar lämpligt. Den knappt under knäets längd kjol och blygsam blus är bäst på plats för en professionell arbetsplats, på en dag där en konventionell kostym inte är en nödvändighet, och kashmirblandningen är klänning nog att ta ut den från Helgkläderkategori. Toppen och kjolen är $ 3 345 respektive 1 795 dollar på Neiman Marcus. Giorgio Armani Long-Sleeve Stretch Jersey Top+Bias-Seamed Jersey kjol
Har du sett ett fantastiskt stycke du vill rekommendera? Vänligen e-post tps@corporette.com. (L-2)
Från webbplatser vi älskar

O-pensionerad och o-gift: är Tom Brady och Gisele Bunchenpopdust

Färgglada val för din höstgarderob, på Salefemme d’un viss âge

Allt jag hade Leeds United Tröja på mig förra veckan, 8.24.22. The Stripe

drivs av pubexchange