Clothing

Nu är det mer som det …

så det här är från den nya Garnet Hill-katalogen, från vilken jag köper något en gång var tredje år, och från vilken jag får en katalog ungefär var tredje vecka. (Jag måste verkligen gå av några postlistor.)

Men det är också den typ av sak jag tänker på för fall (mer på den anonen, om “Anon” menar du “om några dagar, eller kanske nästa vecka”). Ett djupt tonat blommigt tryck, som kan bäras ensam eller med en cardigan i början av oktober, och sedan direkt genom november med tights (även om jag inte gillar de svarta tightsna som de visar med detta; Jag skulle vilja ha maroon eller a Djuprosa, eller kanske till och med kamel, förutom att varje gång jag bär kamelfärgade tights tror jag att någon, någonstans, kommer att tro att jag har en mycket, mycket udda solbränna).

Detta skulle vara förtjusande med loafers, och även med grannyish ankel stövlar, och även med spetsar-upfords, och flamboyantly underbar med en brun mocka tre fjärdedelar längdskiva över den. (En kappa som jag bara råkar ha, förresten. Och som jag inte bär nästan så ofta som jag borde eftersom det inte har några fickor, tyvärr.)

Klicka på bilden för att besöka Garnet Hill-webbplatsen; Jag tycker att det här är ungefär $ 138, plus frakt. Den är tillgänglig i upp till 18 (eller upp till en 14 petite).

Några hushållning saker: Jag tänker på att omforma bloggen och kanske – kanske säger jag – flyttar till WordPress. Har någon några förslag? Jag tror att det här skulle vara ett loooong-terminsprojekt, så förvänta dig inte att se en ny design nästa vecka.

Jag saknade också att göra någonting för den 1 september, som jag tror att vi hade preliminärt bestämt skulle vara internationell klädsdag (det vill säga en dag för klänningar runt om i världen, inte “internationell klänning” vad det än är). Så jag tror kanske vi bör förklara 15 september “International Wear A Dress Day (observerad)”. Vad tycker du alla? (Jag hade en klänning igår, och jag visar dig bilden av det imorgon.)

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Medan jag tänker på Fall Fashion Magazinesaugust 31, 2010 med 27 kommentarer
Boden, Boden, Bodenoctober 18, 2007
Moths i Pocketbook [Varning: Långträde] 2 juli 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *