Clothing

13 Bästa hemläkemedel får en glödande hud på 7 dagar

Har du ett bröllop att delta i en veckas tid? Har du ingen möjlighet att gå till spa eller salong på grund av dina hektiska Tysklands herrlandslag i fotboll Tröja arbetsscheman och hushållssysslor? Ditt kök kommer att rädda och din mormors hemläkemedel kommer att vara din Frälsare. Du kan uppnå önskad glöd och friskhet på huden inom 7 dagar. ja! Det är möjligt med dessa naturliga hemläkemedel. Allt du behöver är helt enkelt att ta ut 10 minuter av din dag, antingen tidigt på morgonen eller före sömn. Om du följer någon av dessa regimer dagligen kommer du säkert att förundras åskådarna med din glans när du går in i ditt stora parti!
Lista över 13 hemläkemedel får en glödande hud på 7 dagar
1. Pep upp din hud med papaya
Papaya innehåller ett enzym som kallas papain som är antibakteriell till sin natur, hjälper skadad hud och därmed förbättrar hudstrukturen för jämnhet. Du måste använda denna frukt för dess naturliga blekningsegenskaper, vilket hjälper till att minska ärrutseendet.
Du bör klippa mogen papaya i bitar och blanda den med en tsk sandelträpulver och en tsk honung. Slip nu denna blandning för att göra en slät pasta. Du måste applicera denna pasta på ditt ansikte och nackområde och låta den sitta i 30 minuter innan du sköljer med kallt vatten. Efter att ha klappat torka huden med en handduk, applicera rosvatten i ansiktet med hjälp av bomull. Om du följer detta botemedel en gång i veckan kommer du säkert att se en förändring i utseendet på din hudton.

Som en naturlig källa till vitamin A kan papaya ge din hud en naturlig glöd. Papaya är rik på C -vitamin som hjälper dig att bli av med torrhet och rynkor. Dessutom är det laddat med vitamin E som förbättrar blodcirkulationen och ökar den allmänna hälsan i din hud. Papaya har också betakaroten, vilket lättar hudens hud och gör att din hud verkar ljusare och yngre.
Det bästa med papaya är att det är en bra källa till kollagen som håller din hud fast och plumper. Det gör att du också ser yngre längre ut.
Tillsätt en matsked riven papaya i ett glas kallt vatten och tvätta ansiktet med det. Du kan använda en sked med papaya -massa för att göra en pasta för att exfoliera huden eller kombinera den med citronsaft för att lysa upp huden.

Källa: Worldakhbar.com2. Mynta glödet
En av de mest populära sommaringredienserna i ditt kök kan vara riktigt effektiva för att få glödet till din hud direkt, allt eftersom menthol har kylning och lugnande egenskaper. Mint är också effektivt för att bekämpa hudinfektion.
[Läs också: Hemläkemedel för hudföryngring]

För att uppnå resultat, blanda en tsk myntapulver med en msk vardera av vanlig yoghurt och Fullers jord. Gör en pasta och låt den bli ordentligt blöt i ½ timme. Rör pastan för att göra den slät och applicera i ansiktet. Låt den torka och tvätta den sedan med ljummet vatten. Du kommer att märka den omedelbara glöd. Håll övningen att tillämpa denna ansiktsmask Kashima Antlers Tröja en gång varje vecka.
Källa: topfashionz.com3. Pressa fram citronsaften
Liten är med anti-banningegenskaper och är den perfekta källan som hjälper till att ta bort mörka fläckar och fläckar. Du måste ha hört din mamma eller mormor be dig att applicera citronsaft på mörkare områden som ett naturligt botemedel. Detta gäller även i dag! Citronsyran arbetar under att ta bort döda celler och C -vitamin utlöser processen för cellförnyelse.

[Läs också: Hur man blekar din hud]
Källa: LadyFormula.comsimply, applicera citronsaft på de mörka områdena som armbågar, knän, fläckar etc. i cirka 10 minuter och skölj sedan med kallt vatten. Nu bör du gnugga gurka skivor på huden eftersom det kommer att svalna och mjukgöra din hud! Du kan göra detta dagligen.

Mjölk när den blandas med honung i lika stor andel och appliceras kommer att förbättra hudens jämnhet och glöd. De som har fet hud bör dock använda låga fettmjölk.
Källa: Natural-Homeremedies-for-Life.com5. Oomph din hud med havregryn
Havregryn är rik på antioxidanter och proteiner som hjälper till att tillväxt. Därför kan den här ingrediensen i ditt kök verkligen vara din skönhetshemlighet. Skrubba din hud med havregryn för att generera en omedelbar glöd eftersom den kommer att ta bort döda celler från din hud. För att göra skrubben, blanda 2 tsk havregryn med ½ tsk kanelpulver och 1 till 2 tsk mjölk och blanda dem ihop för att bilda en pasta. Skrubba den här pastan i ansiktet i cirkulära rörelser i cirka 15 minuter och skölj nu med varmt vatten.
Ett annat havremjölpaket du kan göra genom att blanda det med lilla gurkmeja och några droppar citron för att göra en tjock pasta av den. Applicera den på din hud och låt den torka i några minuter. Tvätta nu denna mask med varmt vatten.
Källa: BeautifyCorner.com6. Få rosa glöd med tomat
Tomat fungerar starkt som PSV Eindhoven Tröja ett hudlättningsmedel och absorberar överskottsolja i ansiktet. Du bör applicera massan med rå tomat på huden och låta den torka. Tvätta nu med vatten. Detta enkla, snabba och effektiva hemläkemedel ger din hud en omedelbar rosa glöd. Du kan göra det dagligennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *