Clothing

Jumper

jackan: gammal men liknande just här | Klänning: Tory Burch (älskar detta såväl som mycket mer nedan) | Skor: Ralph Lauren
Skjorta: Brooks Brothers | Ringar: Gorjana (liknande här) | Polska: Essie (Fishnet Stockings)

I WALLET-BUSTING WAKE av Black Friday såväl som Cyber ​​Monday, antar jag att många av er känner lite pengar som är dåligt nu. Så istället för att fokusera på sanningen att du stirrar ner i fatet i många ramen-nudelfyllda månader medan du försöker betala av alla dessa i-skratta-de-för-gåva-och-inte-bara-för-mig Avgifter, gör det möjligt för mig att presentera ett av mina föredragna säsongsträckande garderobstrick som kommer att revolutionera din kallt väderrepertoar: ärmlösa klänningar vände hoppare.

Okej, visst. Konceptet är varken ett trick eller är revolutionerande. Men den stora majoriteten av mina ärmlösa klänningar ser aldrig dagens ljus mellan november och april i NYC eftersom jag också ofta slutar arbeta för att komma ihåg detta trick. Så idag, låt detta vara en pekare för oss alla: kasta en Oxford-t-shirt eller sköldpadda under de spädbarn samt voila! Du har en jumper och bara fördubblat din vintersäsongsgarderob.

P.s. Om du läser detta i Storbritannien såväl som du ringer specifika tröjor “hoppare” såväl som många hoppare “pinafores” … ja, ledsen för all förvirring. Jag är också ledsen att du inte har Black Friday. Och Disney World. Annars är jag ett stort fan av ditt land.

P.p.s. Jag sköt dessa foton när det var mycket varmare i NYC och därmed de miljövänliga bladen och bristen på tights …

Handla inlägget:

Foton av Jeff Thibodeau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *