Uncategorized

Belted Cape

Jag vet att folk oroar sig för att kappor och ponchos får dem att se ut som formlösa klumpar, varför jag idag visar upp ett av mina favorit tricks till Allay sa rädsla för blobdom. Jag bälte de främre delarna av denna nya favoritkapet som accentuerar midjan och tillät ryggen att falla utan begränsning. Genom att bälta bara framsidan finns det en stor kontrasterande silhuett skapad – så att det belyser midjan – och också minskar mängden bulk under bältet vilket gör utseendet très konforterbart. Beroende på tjockleken på Kap och den övergripande outfit, har jag också ofta bält både fram och bak på kappor tidigare, så bara för att vara tydlig är jag en lika möjlighet Cape Belter.

Du kanske inte vill spela Cape hela dagen om du är på väg till kontoret, så jag bär den här långa knappens främre skjorta under som också ser bra ut på egen hand. Eftersom bara de två främre bitarna av Kap är bältet, är det väldigt lätt att bara glida bitarna rakt ut utan att justera tätheten i bältet.

Jag har blivit lite av en hoarder av vita skjortor, en av mina bästa arbetskläder, men jag måste säga att detta teorinummer är ett av mina allra bästa inköp av sent. Det faktureras inte som en “icke-järn” men är absolut i praktiken. Det tog sig nyligen till Wisconsin och tillbaka i min resväska utan att jag behövde bryta ut järn eller ångare. Dessutom ser den långa längden bra skiktad under chunky stickor, som du kan se jag nyligen gjorde här på Instagram.

Kap: c/o Sole Society | Skjorta: Theory | Byxor: J. Crew | Bälte: gammalt, väldigt lika här, här och här | Skor: c/o Sole Society | Väska: c/o Sole Society | Solglasögon: Miu Miu c/o ditto

< >

Sist men säkert inte minst är dessa mocka pumpar också nya favoriter, och som anges i närbilden ovan, har de älskling bågetaljer på klackarna. Jag ser fram emot att visa upp detta lilla parti i ryggen med kjolar och beskurna byxor inom en snar framtid. Jag måste också säga att dessa skor är ärligt bland de mest bekväma jag har stött på sent-inte en smidge av gnugga eller styvhet från start. Och vid denna prispunkt är det ganska bra.

Jag hoppas att ni alla hade en fantastisk, vilsam nyårssemester! Glad 2016 !!

Det här inlägget producerades i samarbete med Sole Society.