Clothing

Hur man packar en veckosväska

Exakt hur man packar en veckoväska
28/04/2020, publicerad av Alanic Global
Våren är här, vilket innebär att det är dags att genomföra alla dina planer för de roliga helgens resor. Lagda tillbaka som vägarna medan erfarenhetssökarna gillar att resa till en annan höjd. Oavsett var du vill tillbringa din helg på finns det specifika regler som du kräver att följa för att göra din resa bekväm och rolig.

I själva verket har en av de framstående väsktillverkarna på marknaden kommit med en unik samling eleganta och praktiska väskor värda investeringarna. Å andra sidan låt oss upptäcka om reglerna för att packa veckansväskan.
Använd en påse för underkläder
Om du gör det till en charmig helg eller bara tar med dig en extra behå, vill du inte att dessa produkter oavsiktligt utsätts när du reser. Det är därför en påse är särskilt praktiskt. Alla typer av påse som kan forma dina underkläder fungerar, inklusive kosmetiska påsar. Se till att det blir så bra att du mår bra.

Ta med mindre väskor
Återanvändbara, vikbara mindre väskor kan verkligen ge bekvämlighet till din resa. Om du till exempel går till bergen eller stranden för dagen kan du hålla alla dina dagprodukter i den mindre väskan så att du kan lämna din veckor på hotellet. Du kan till och med använda den här mindre väskan som en tvättväska också.
Använd små containrar för toalettartiklar
Såvida det inte är solskyddsmedel, finns det ofta inget krav att bära runt hela flaskor med munvatten och hudkräm. Invester i små, återvinningsbara plastflaskor samt överför dina grundläggande faktorer till dessa. Märk var och en så att du inte fel dina artiklar.

ALANIC WORLDWIDE · Exakt hur man packar en Weekender -väska

Rulla upp klädsel tillsammans
Du förstår kläderna du bär – särskilt den klädsel du når igen såväl som igen. Du kastade troligen in en klädsel eller två som denna för din resa. Varför inte packa dessa produkter tillsammans? För att göra det, rulla upp dem till en.
Separera dina skor
När du packar dina sneakers, skor eller klackar vill du se till att de har sin egen väska. Du kan till och med lagra plastiska livsmedelspåsar om du inte kommer ihåg att köpa en skospåse i förväg. Att inte bara säckas upp dina skor hindrar dem från att överföra lukt, men det undviker dem också från att överföra smuts till dina kläder såväl som toalettartiklar.
Om du vill överraska dina kunder med en unik samling snygga väskor, se till att komma i kontakt med en av de framstående väsknings- och klädtillverkaren i branschen. Allt du kräver att göra är att titta med den enorma samlingen av kläder, välj nödvändiga bitar och ange bulkbehovet till assistenten.

Taggar:
väsktillverkare
väsktillverkare USA
Bulk grossistplagg leverantörer
kläddistributörer
klädtillverkare USA
kläder grossister USA
handväsktillverkare

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *