Clothing

Konstnärer bidrar med nya stilar för Tshirt Factory

Nytt konstverk läggs till Tshirt Factory -webbplatsen dagligen av våra bidragande designers. De är alla skickliga konstnärer, med extremt olika stilar som erbjuder dig tryck, vanligtvis används för att skriva ut T-shirts, men det är bara en begränsning av fantasi. Du kan använda dem för ett stort antal produkter.
Alla konstnärer bidrar till två primära kategorier: tee -skjortor stilar samt vektorer som är fastnat med originalvektoraspekter du kan använda för att producera din egen design/tryck. Förutom om du är ägare till ett tryckföretag eller försöker producera ett stort antal tryck, kan du få en diskonteringsränta om du väljer ett av paketen.

Var och en består av 200 tee -skjortor, liksom kostnaden varierar beroende på exakt hur gamla mallarna är. Kostnaderna börjar på $ 200 per paket såväl som Mega Bundle Edition -paketet är $ 2400 (för 1200 TEE -skjortmallar).
Är du ett fan av digital tryckning – vi fick dig också täckt. Designer Vlad Isac använder 100 av sina DTG -stilar med 70% rabatt, ett begränsat erbjudande som snart kommer att avbrytas. Din skrivare kommer att gilla dessa tee -skjortor design!
Och naturligtvis kan du också vara en bidragande designer på vår webbplats, med 30% ersättning samt total vinståtkomst till ditt konto, där du kan hantera produkter, beställningar samt profilinfo. Börja här så kan du bli en del av vårt team.
Och leta efter Black Friday -försäljningen som kommer att vara online förr än du tror. Indikation upp för vårt nyhetsbrev och är den allra första att förstå!

Ta reda på när vi börjar Black Friday -försäljningen

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *