Uncategorized

Hur man behärskar Summertime Suiting Now

< >

Handla utseendet

Ett av de sommartidsmönstren som jag inte kan tyckas bli tillräcklig för att vara passande. Jag slår vad om att PSV Eindhoven Tröja du undrar, passar till sommaren, hur? Ge mig ett ögonblick, såväl som jag kommer att visa dig exakt hur man behärskar sommartid nu för olika tillfällen. Att använda fit set har alltid känt sig synonymt med kontor, men den här säsongen är passning utanför kontoret och till och med mycket mer för dagligt slitage. När överallt börjar öppna såväl som många människor börjar återvända till jobbet på kontoret är det dags att behärska sommartid. Jag har tagit tag i exakt hur man bär passformar som ställer in denna sommartid för olika tillfällen. I dagens inlägg kommer jag att dela två olika metoder för att utforma denna blazer såväl som byxor som passar in för 9 till 5 uppgifter såväl som utanför den formella miljön. Här är exakt hur man behärskar sommartid nu för olika miljöer såväl som dina behov.
Tips till exakt hur man behärskar sommartiden som passar nu
För kontoret: för såväl kontor som formell kontorsmiljö är det viktigt att följa klänningens riktlinjer för ditt arbete. Varje arbetsatmosfär är annorlunda. Det som någon som arbetar på ett företagskontor skulle ha på sig skiljer sig från någon som arbetar på modemarknaden eller en avslappnad arbetsmiljö. Att följa din arbetsmiljöklänningskod innebär inte att din stil borde begränsas eller tråkig. Du kan fortfarande bevara din stil på ett traditionellt såväl som distinkt sätt. Ta till exempel denna blazer såväl som byxuppsättning utseende kan klädas ut för en formell arbetsmiljö genom att antingen para ihop den med en knappskjorta, en rolig solig blus eller utformad med en väst som ses på dagens inlägg. Arbetsdräkt borde vara roliga och lägga till ränder i din passande uppsättning ger ett tydligt tilltal … inte din vanliga arbetsskjorta/blazer -look. Skulle du hålla med?

< >

< >

Everyday Suiting: Utanför att använda dina passformar i en formell kontorsmiljö kan passningsuppsättningar användas dagligen på ett roligt, enkelt och enkelt såväl som trendigt sätt. Ja, du kan Ecuadors herrlandslag i fotboll Tröja omarbeta dina arbetskläder som passar en dag med vänner. Föreställ dig att gå från en arbetsdag på kontoret till nöjd timme med vänner, du kan få dina passformar att fungera för dessa olika miljöer genom att återställa det utanför dina konventionella arbetsinställningar. Marockos herrlandslag i fotboll Tröja För att arbeta om din passform är denna sommartid samt få ut det mesta av dina föredragna kostymer, behärska handlingen genom att para dina passformar med skördetopp, braletter, wraparound top, tees och grafik tees tillsammans med sneakers, mules eller bilder såväl som baseballmössa.

< >

< >

Du kanske också njuter:

Sista minuten -koncept för alla hjärtans dag …

Vårfärger Jag är stolt över att prova …

Här är vad du ska ha på sig den här nya …

Hur man klänning för en blandad dryck firande …

Få jagnull