Uncategorized

Mer klänningskonst!

inspektera detta arbete från konstnären Robin Barcus: “Samla kyss”. Hon satte upp tre klänningskurser i ett galleri såväl som att folk lämnade läppstift kyss på dem. Deltagande konst, yay!

Robin gör också en serie platsspecifika klänningar för varje specifikation i USA, * och * Att göra en film om den, vilket är ungefär lika bra som du kan få utan att tillgripa det olagliga användningen av Freon.

Här är en av hennes statliga klänningar (för Maine, naturligt):

Hon gjorde också en bladklänning som är värt att se – klicka på någon av bilderna ovan för att se hennes blogg.

Jag hade en helhet av konstklänningjobb att publicera om innan min svåra körning valde att bli en ostridig, icke-spinny klump … en lista som jag inte verkligen vill återskapa för hand, eftersom jag är lat. Så om du mailade mig en konstklänning länk någon gång i den senaste månaden, såväl som känner starkt om det, skulle du maila mig igen? Eller lämnar åtminstone en länk i kommentarerna?

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Jag saknade bloggar mot sexism! 9 mars 2007
Var att rita LineJune 16, 2009 med 63 kommentarer
LinkTastic Fredag: Hjälpsamhet EditionMay 30, 2008 med 41 kommentarer