Uncategorized

Inspiration – Med tillstånd av Alex Solis

Allt om Alex Solis design introducerar dig för de många ansikten av ordet inspiration. Han är en av de mycket begåvade illustratörerna där ute som omdefinierar djupet av enkla koncept och erbjuder dig perspektiv på dem som du aldrig visste att det fanns. Vi valde att presentera honom för dig eftersom han har den stora förmågan att dölja en komplex idé bakom (en uppenbar) oskyldighet av karaktär.
Dödens dag
Kungen
Han har ritat och skapat så länge, han kommer inte ihåg att han inte hade pennan i händerna. Han har den klassiska önskan om nya utmaningar och nya idéer, vilket inte gör något undantag för deras källa. På tal om klassiker ger han öppet hyllning till konventionell konst-som alla konstnärer borde-med tanke på det grunden för den digitala eran. Ny teknik är tillägg av vad vi nu anser ”antika” metoder. “För vi går innan vi springer, eller hur?
Modefel

En begåvad pausdansare också, han skapade framgångsrikt butiker från den verkliga världen och satte dem på papper för oss att njuta av dem.
Se upp för enhörningarna
Självfallet har sin erfarenhet av Threadless haft ett viktigt inflytande på hans konstverk och vägledde honom mot starkare begrepp som gör att allmänheten kan enklare förhålla sig till hans mönster. De är båda fräcka och filosofiska och förlorar aldrig kontakten med sin olika allmänhet. Han hanterar framgångsrikt olika stilar i sina mönster, men det finns alltid Alex i någon dold underton.
Naturens ljud
Mobbar
Det finns en detalj som tydligt skiljer sig i Alexs verk och det är djurelementet. Vi kommer inte alla Freud på honom, men vi kan säkert säga att det finns en stark koppling mellan honom och fantasivärlden av muskiga nyckelpigor, björnen som slåss mot Lincoln, The Lion King Wannabe Elvis eller av mordiska enhörningar, en anslutning vi alla Bästa applåderar. Du borde också!
Att göra jordnötssmör

De som gynnar eld

0/5 (0 recensioner)