Clothing

Bli glad. . .

Gingham Dress: J. Crew (30% rabatt bäst nu! Finns också här) | Boater Hat: Janessa Leone (liknande här och här) | Väska: DVF (liknande här, här och här) | Sandaler: gamla, liknande här)

Jag är så stolt över att meddela att våren / sommaren 2017 -utgåvan av 30 klänningar på 30 dagar kommer att vara tillbaka och bättre än någonsin att börja denna måndag, 1 maj !! Den här säsongen gör jag serien på ett helt annat sätt och jag kan absolut inte vänta med att dela den med dig på måndag. Om du inte redan redan, se till att följa med på Instagram eftersom det kommer att finnas några spännande, exklusiva saker som händer där också!

Roligt nog, jag delade nyligen på mina Insta -berättelser att jag tar tillbaka The 30 Dresses -serien för maj månad, och på något sätt slog jag oavsiktligt upp det som ett graviditetsmeddelande – min dålig. Jag trodde att en liten festlig Britney Spears -musik som spelade i bakgrunden skulle sätta stämningen, men kombinationen av Britneys “Oh Baby Baby” -texter och min indikation på ett “spännande tillkännagivande” ledde alla på vilse. LÄRDOM. Även om jag känner att när jag nämner något “spännande” får jag minst 20 “OMG Jag visste det, du är gravid!” DMS. Återigen, det är ett svårt nej. Inga barn, bara klänningar. Stanna hos mig här, människor.

Det finns så mycket att bli redo innan seriens början och alla de spännande sakerna som kommer (inklusive några stora giveaway -action!) Så detta kommer att bli mitt sista inlägg fram till måndag. Ha en bra resten av veckan så ser jag dig bäst tillbaka här på måndag morgon !! Xx

Klänning: J. Crew (30% rabatt bäst nu! Även tillgänglig här) | Boater Hat: Janessa Leone (liknande här och här) | Väska: DVF (liknande här, här och här) | Sandaler: gamla, liknande här)

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *