Clothing

Vad du ska ha på dig till din arbetssemesterfirande

Det är kontorsfirande tid igen! Ahhh den underbara tiden på året när du får njuta av obekväma samtal med kollegor förstår du knappt över ett glas bubblande! För att hjälpa till såväl din sartorial som mental förberedelse är jag extatisk att avslöja årets guide till kontor för kontorshem. Tystnader när det krävs för att chatta med killen i redovisning som är oerhört nöjd med den konstiga actionfigursamlingen han håller vid sitt skrivbord. Gå igenom följande:

vädret

Alla udda actionfigurer vid hans skrivbord

Hur kyligt det är ute

Hur kyligt det är inuti

Oavsett om han förväntar sig att få mycket mer udda actionfigurer för Hanukkah eller jul

Detta vädertillstånd men …

Om du når slutet av denna lista såväl som dina arbetskompisar har inte sparat dig ännu, bara spela död.

Några veckor tillbaka rika såväl som jag gick till ett svart slipsevenemang med servicekollegor såväl som jag hade njutningen av att använda detta underbara Jill Stuart -nummer (som är galen till försäljning här just nu). Jag var riktigt lycklig med att upptäcka denna pärla vid hyresbanan, vilket är en otrolig resurs om du inte vill investera i en kostsam klänning. För mig var det den bästa klänningen för tillfället: formell och festlig, men inte obehagligt att avslöja i en expertmiljö.

Klänning: Jill Jill Stuart C/O Lease the Runway | Päls: Adrienne Landau c/o Lease the Runway | Skor: Stuart Weitzman (liknande här) Bag: Franchi c/o Lease the Runway | Örhängen: Jules Smith c/o leasing av banan | Läppar: Nars (Bansar)

Oavsett om du är på väg mot en avslappnad samling över lunch med arbetskompisar, en formell samling av tjänsten i din kontorsbyggnad, en svank blandad dryck på en regional plats eller ett svart slipsevenemang, hoppas jag att nedanstående guide kommer att hjälpa till att stimulera några ideer! Som ni ser är det organiserat i fyra allmänna kategorier: avslappnad kontorsparti, Service Formal Office Party, Expert Mixed Drink Party samt Black Tie-evenemang. Tänk på att massor av bitarna i varje klassificering kan gå över, beroende på exakt hur du bär dem.

Som alltid, var försiktig med att slå den perfekta balansen mellan glädjande såväl som korrekt vid dessa typer av arbetshändelser. En paljettpennskjol skulle definitivt vara konstig för en firande på ditt kontor där många är i semestertjänstkläder (som ensemblen i detta publicering eller detta inlägg), men om det är en formell blandad dryck på en exklusiv plats, paljetterna paljetter Kan lägga till precis rätt festlig touch till den annars expertpennkjolens silhuett.

I grund och botten är vad som helst nedan till försäljning under hela Black Friday -försäljningen idag, så se till att du håller på dina favoriter idag. Om du missade min kortlista över alla de allra bästa Black Friday -erbjudanden, inspektera dem här ute! Och i en anda av galna stora försäljningar, se till att granska 2015-semestermemo i helgen innan vad som helst går tillbaka till full kostnad nästa vecka för uppförandet till jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *