Clothing

Dagens inspirerande grafik – slumpmässiga mönster!

Idag var en riktigt hektisk dag för mig så jag tog det som en inspirationskälla för denna uppsättning. Särskilt för att inte en sak jag gjorde var relaterad till den andra, jag satte upp en slumpmässig typ av grupp av illustrationer som återspeglar just det. Således är dessa inspirerande grafik verkligen resultatet av inspiration, men förväntar sig att de i sin tur ska tjäna dig det specifika syftet. Jag hoppas att du gillar dem, uppskattar dem vid källan och att de motiverar dig mot bättre konst. Och resultatet är en affisch, typografi, den manliga hjärnan, sadismen och en tatuering:
Dagens inspirerande grafik – slumpmässiga mönster!
Manlig typografiTattoo Designteenage Monsters in Lovetattoo RemovalThe Say I Fot Hjärnor

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *