Uncategorized

Elegans * och * Fickor!

Reader Elizabeth skickade mig en länk till Etsy Store som har detta mönster – det kallas, otroligt, mönstershopp. Några bra saker, men det som verkligen fångade mitt öga var den här klänningen. Jag älskar linjerna av det.

Trots det faktum att jag vanligtvis bär stora ol ‘kjolar och vintage-y-detaljer, har jag en hemlig dold calvin-kleinesque minimalistisk begravd under nyhetskorten, hoppas en dag att fly till något sådant.

Min inre minimalistiska vill ha det här i gunmetal-grå texturerad silke (och hon vill inte jacka, tack för att du frågar). Hon vill inte ha hatten, antingen, eller corsage, men hon kanske kanske, kanske, efter noggrann övervägning, sätta lite svart silkespipning vid de som tar på sömmar och runt nacken. ingen annan stans. Och självklart, för att den här klänningen har fickor, skulle hon inte bära en väska. Hon skulle inte bära en armful av bangles, men istället en stor svart-silver manschett, gorgeously grotesque och praktiskt taget giger-liknande i design. (Jag har inte räknat ut skor ännu, men när jag gör det, meddelar jag dig.)

Naturligtvis, för att min inre minimalistiska nästan aldrig kommer att komma ut, fortsätter hon att tänka på den här klänningen medan du läser synvinkel och lyssnar på aleatorisk musik i sin cell, dold bakom skruvarna av dumt tyg. Hon har inget emot det. Hon gillar det tysta.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Så vad? 10 december 2008 med 143 kommentarer
International Wear A Dress Day 2009 – Idag! 29 oktober 2009 med 83 kommentarer
Hemliga liv av klänningar vol. 8September 13, 2006