Uncategorized

Nu tillgängligt: ​​Mars enormt paket från Innovative Market

Den månatliga grafiska resurspaketet erbjuds nu!
Den överlägset mest konsekventa källan till högkvalitativt grafiskt material för illustratörer, fotografer, webbutvecklare, tryckföretag samt ett brett utbud av på internetmaterialskaparna, blir innovativa marknaden mycket bättre varje år. 2017 kommer inget undantag. På samma sätt eftersom de planerar att introducera (a) ny klassificering (IES) till den redan rika portföljen, från undersökningen som jag upptäckte på deras webbplats för några veckor sedan.
Jag föreslår också extremt att du checkade ut deras blogg, för både informativa och roliga artiklar om livet såväl som förödelser från grafisk designer, eftersom den består som en äkta guide om exakt hur man gör mycket bättre i det här jobbet.
När vi kommer tillbaka till våra nyheter är marsbunten full av 79 produkter. De har ett grundläggande tillstånd och kommer att erbjudas endast en vecka samt en klockräknare är alltid där på webbplatsen med den exakta tiden kvar.
Bunten innehåller:
Blommig grafik
Skriptteckensnitt
Platta ikoner
Abstrakta bakgrundsstrukturer
Frukt såväl som grönsaksbakgrund
Trä såväl som stenbakgrunder
Porträttskapare
Mockupuppsättningar
Sömlösa mönster
Photoshop -åtgärder
Girly, blommor och vårillustrationer
Bröllopsinbjudningar mallar
Lightroom förinställer

På den lilla kostnadsetiketten på $ 39 sparar paketet dig över 97%. Dessutom, om du kräver ett incitament, dela nyheterna om försäljningen på Pinterest, Twitter eller Facebook samt du kommer att låsa upp tre separata resurser, som du kan ladda ner gratis: Cactus Illustrations, Youngsters Logo Developer samt en guldabstrakt Bakgrund.

På tal om helt gratis grafik erbjuds en ny uppsättning av 6 resurser varje vecka att ladda ner gratis. Många särskilt, de kommer aldrig tillbaka som sådana, av den anledningen är det alltid ett bra koncept att rädda dem medan de är på väg. Dessutom bör du inte oroa dig för kvaliteten. Eftersom de alla är en del av designers portfölj som erbjuds för rutinpriser. Så just här är de som för närvarande erbjuds:

Följaktligen tror jag att innovativ marknad i hela är ett bevis på att webben såväl som den digitala tidsåldern är fantastisk tid att vara en grafisk designer. glädja dig åt det!

0/5 (0 recensioner)