Uncategorized

Under $ 100 dag 5: Röd ögonklänning

Eyelet Dress: H&M | Bow Sandals: Sudini | Bucket Bag: Street Level | Knutörhängen: Tory Burch | Solglasögon: Sonix

< >

För att avsluta min serie under $ 100 och starta helgen idag är jag stolt över att dela denna klassiska, enkla och enkla röda ögonklänning (som också kommer i den vackraste vita versionen också!). Medan eyelet är #Trending Big Time i sommar, är det här den typ av tidlösa feminina frock som du kommer att ha sommar efter sommaren och vid en pricetag blyg på 100 $, det blir bara inte bättre.

Om du, som jag, har bingat på ögonstycken på sistone, här är några mycket fler favoriter under $ 100 från klänningar, till blusar, till PJS!

< >

Dessa svarta läderbågssandaler har varit på upprepning hela sommaren och är så bekväma, jag köpte dem också i guld. Du kanske kommer ihåg att du såg båda versionerna på Repeat under mina 30 klänningar i 30 dagars serier och de har fortsatt att vara min go-to är hela säsongen. De är inte bara extremt bekväma, utan bågens fram- och guldklackdetalj gör dem till några av de mest mångsidiga sandalerna jag äger. Klä upp dem, klä dem – det finns få platser som dessa barn inte kan ta dig.

Ett stort tack till alla som har följt med min serie under $ 100 den här veckan. Det har varit så roligt att dela alla dessa prisvärda favoriter. Om du inte har checkat ut dem kan du se alla mina meddelanden under 100 dollar här, här, här och här och håll dig uppdaterad för mer! Jag kommer verkligen att göra detta till en återkommande serie !!

Ha en bra helg! xx

Ögonklänning: H&M | Bow Sandals: Sudini | Bucket Bag: Street Level | Knutörhängen: Tory Burch | Solglasögon: Sonix

< >

Kolla in resten av serien under $ 100 här:
Dag 1: Läderjacka + vita avsmalnande byxor

Dag 2: Klassisk svart mantelklänning

Dag 3: Gingham Pencil kjol + klockhylsa blus

Dag 4: veckad midi kjol + en-axelblus