Clothing

Tjugofyra sju tre sextiofem

Jag sportade denna mycket avslappnade blick över helgen, liksom denna 24/7 365 tee-skjortor var särskilt apropos eftersom min helg var full av arbetsarbete. Lyckligtvis gillar jag absolut vad jag gör, för både Trove och Memorandum, så inga klagomål här! Men efter att ha instagrerat dessa tee -skjortor under helgen har jag fått så många förfrågningar om var jag ska upptäcka det, trodde jag att jag skulle få en blogg att publicera av den.

Tee -skjortorna är från kungen av liv, Gary Vaynerchuk, som är en heck av en inspirerande, enastående kille. Han gör massor av fantastiska grafiska t-shirts, tankar, hoodies samt massor mycket mer som du kan bläddra här. (Jag har på samma sätt den här fantastiska tröjan som jag är ganska konsumerad med.) Varor åt sidan, om du är en entreprenör eller en blivande, borde du säkert inspektera honom på Instagram, YouTube – i princip överallt. Förutom att driva Vayner Media såväl som massor av andra galna framgångsrika företag såväl som investeringar (någonsin hört talas om Twitter? Snapchat? Exakt hur ’bout uber eller venmo?), Är han en materiell enhet som ger upp massor av riktigt bra yrke också som livsråd, med ett specifikt fokus på entreprenörskap. Personligen upptäcker jag hans no-BS-metod så att det verkligen låter sant, särskilt i en kultur som förhärligar entreprenörskap som en slags attraktiv saga. Ha, när jag arbetade fram till 3:30 på lördagskvällen, garanterar jag att saker inte såg ut så attraktiva här. Definitivt inspektera honom!

T-shirt: Gary Vee Shop | Jeans: Levis (liknande här) | Jacka: whbm (gammal, liknande här, här, här samt just här | Sneakers: Vince

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *