Uncategorized

Tvåton, alltid tvåton

Detta är en så stor klänning (från ut ur askan). Jag vet inte vad det handlar om tvåfärgade mönster, men jag älskar dem. Kanske är det köp en, få en gratis tyg mentalitet, eller kanske jag är inte så submedvetet letar efter en ursäkt för att köpa en gårdsskärmar av fina tyger, men lägg en gräns eller en axelstycke eller en vad som helst på en klänning som motiverar Timmar av agonizing tyg matchning, och du kan vara säker på att det kommer att få min godkännande (ska jag arbeta en av dem, förresten?).

Jag älskar den smala manteln till höger – inte att gränsen trycker med den glada hatten är inte underbar, men manteln verkar mer säsong-lämplig för mig just nu. Jag skulle gärna göra det i brunt med en djup pumpa orange för toppkontrast, eller till och med brun och grädde.

Självklart är problemet med min nya fixering på Brown att jag har den vresigaste tiden som försöker hitta rätt skor-den-go-with-brun. Varför är det så svårt att hitta bruna skor som inte har dumma metall detaljer, hemska gummi cykel-däck sulor, eller är klappiga? Allt som är ens acceptabelt har tre och en halv tums klackar, som, ledsen, kan inte göra (bra, kan inte göra i mer än en timme). Varför anställer inte någon till att designa skor, frågar jag? (Det faktum att jag inte kan rita någonting, men amoebas borde inte faktor på det – jag är säker på att jag kunde få en av de identikitartister som hjälper mig.) Dessa är det närmaste jag hittills har hittat den “rätt sko” hittills …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Moths i Pocketbook [Varning: Långträde] 2 juli 2007
Tio saker jag ska göra så snart jag kommer till den 11, 2008 med 64 kommentarer
Och Shoes.October 22, 2006