Clothing

Som uppskattning av Teddy Coat

Hur man utformar en neddrock

Med det sagt – måste du veta hur du ska utforma dem. Med Teddy Coats är det verkligen enkelt för det övergripande utseendet att bli otroligt frumpy, otroligt snabbt. Att lägga till en till en mycket mer klassisk garderob är helt möjligt om du balanserar saker. Pälsen jag bär idag är den dubbla brösten konstgjorda päls nallrock av halogen med hjälp av Nordström. Det är riktigt bra prissatt och det stora krage -ögonblicket med knappstängning ger den struktur och stil jag behöver för att kompensera den fluffiga strukturen.
Ett bra sätt att tekniken Teddy-kappan är att se till att din outfit använder tillräckligt med puttherness för att stå emot allt det fluff. Under har jag valt en polerad matchningsuppsättning som jag lätt kunde leva på hela vintern – en 100% kashmiren Turtleneck tröja och midi -längd kjol som är avkopplande men inte skrymmande. Det faktum att de matchar gör mycket av arbetet för dig och ger ett övergripande utseende på polska som balanserar ut den mycket mer avslappnade naturen i pälsen. Även vänner, jag är varm. Så läckert varmt.

Halogendouble breasted artificiell päls nallrock

Nordström signaturCashmere midi kjol

Jag har toppat saker med en filtad ullblandning basker med konstgjord päls pom för varför i all värld skulle du inte göra det. Och jag har valt ett stort snöretstartmoment som ger en god kontrast till den övergripande mjukheten i utseendet. Även ju högre marken jag är från snö slush, desto bättre.
Jag fick hela utseendet från Nordström, vilket indikerar att du är en vagn bort från en hel del o ‘mysighet.

Men innan jag blir för snyggt här och i allmänhet bara tar en tupplur, vill jag nämna fördelarna med att kolla in Nordström som en helt omfattande underhållare. Ja, vi vet alla att du kan handla i huvudsak allt under solen på Nordström, men det finns också förmåner du kanske inte är medveten om, till exempel gratis sjöfart och returer, curbside pickup (japp, du behöver aldrig ens komma ut ur din bil) och Nordy Club. Nordy Club är ett belöningsmedlemskap som gör att du kan tjäna poäng på varje dollar du spenderar med Nordström, som du sedan kan lösa in för … vänta på att det … kontanter att spendera på Nordström! Ja, det stämmer, du tjänar pengar för att göra det du gör ändå. Ofta är livet fantastiskt.
Nedan, några mycket mer av mina favoritvägar att svänga oss i fluff resten av vintern. Handla alla mina favorit teddyrockar nedan!

Nordström signaturTurtleneck Cashmere tröja

Bpfelted ullblandning

Mer fantastiska Teddy Outwear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *