Clothing

Nämnde jag?

nämnde jag att jag plockade upp det här mönstret förra veckan, från MomSpatterns? Nej? Jo, det gjorde jag. Jag kunde inte motstå. (Det var faktiskt chanting “resistens är meningslöst” i en tinny röst genom mina bärbara högtalare; Jag var faktiskt tvungen att stänga av den djärna. Men det var för sent.)

Jag har absolut, positivt ingen aning om vilket tyg jag ska göra det här, men det kommer till mig. Jag är säker på det. Förmodligen bäst runt den tid det fortfarande är lite för kallt att bära den. (Det är alltför kallt här i Chicago bäst nu. Snö, du var ganska först, men uttråkad nu …)

Kvinnornas attityder i illustrationen här är bara dyrbara. Visst Stripey-Dress Woman är en stor drama drottning: “Varför, åh, varför kommer ingen att komma på min picknick med mig? Gör jag slut?” Är jag så re-pulsiv? ” Grön klänning och Taupe klänning, som är tvillingar, naturligtvis, ignorerar henne (och kommunicerar tyst i sitt hemliga tvillingspråk, som ingen annan förstår). De tittar på avståndet, hoppas bussen kommer snart så att de kan fly. (Tycker du inte om det är det vackraste scenariot för den här illustrationen? Jag gör.)

Vänta – jag ljög. Jag skulle verkligen vilja göra den här klänningen i två koordinerande utskrifter, en mörkare för “T” mitten och en tändare för sidorna och kragen. Det skulle vara fantastiskt. Kanske även ljus-på-mörka ränder för mitten, och mörk-på-lätta ränder för sidorna … som jag ska kunna hitta det enkelt. Eller alls.

(Prata om att hitta lätt, eller alls, det här är typiskt tid på året där jag ser förgäves för en rimligt prissatt [under $ 50] Vintage Short Wool Coat. Jag skulle älska något i en galen plaid och låg höftlängd … som inte verkar existera, annat än några pendleton saker jag är inte galen om. Några förslag?)

Och … medan jag sträcker det här blogginlägget till skandalösa längder, här är dagens välgörenhetsdrivnings widget:

http://www.changingthepresent.org/flash/banners/drives/horizontal_banner.swf?env=produktion&drive_id=821

Jag kan inte tro att vi är över halvvägs där redan … Jag får bättre att skriva dem dem. (Kom ihåg att jag skickar en helvarig hemlig liv av klänningar dagen vi slår målet, och en döpla varje dag efter målvakt tills jul!)

Ett par människor har frågat om det fanns något annat de kunde göra (på grund av begränsade medel, eller eftersom de inte kan betala med ett kreditrapportkort eller vad som helst), och om det är du, kan du också göra det här: Skicka böcker till Soldater …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

LinkTastic Fredag: Hjälpsamhet EditionMay 30, 2008 med 41 kommentarer
Jag trodde du borde kända 20, 2007
Bara så vi är alla ClearSeptember 22, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *