Uncategorized

Dag 11: Exakt hur man klänning för blandade drycker för bröllop

Klänning: c/o Jovani | Skor: Jimmy Choo (prisvärt alternativ här och här) | Väska: Stella McCartney (prisvärt alternativ här)

Om du har följt mina kontinuerliga 30 klänningar i 30 dagars serier, förstår du att det är riskfritt att säga att jag har ett svart bälte i klänningshopping. Nu när serien är i sin femte säsong är min klänningsköpfärdigheter fina, till stor del tack vare min kortlista med go-to-klänningsdesigners som Jovani som aldrig slutar arbeta för att överraska och glädje. Naturligtvis var den här säsongen inget undantag, vilket framgår av den svarta spetscharmen jag använder för dagens tillfälle – ett bröllop med blandad dryck.

Hur man klänning för bröllop med blandade drycker

Idag bryter jag ner vad du kräver att förstå om bröllopsevenemang för blandad dryck. Men innan jag går in på vägens riktlinjer, borde jag notera att om du förbereder dig för någon typ av kommande special tillfälle – Cocktail outfit eller inte! – Ta definitivt en online -promenad med Jovanis galna samling som säljs på Neiman Marcus, Harrod är såväl som många specialbutiker över hela världen. Deras sortiment är så otroligt, allt från idealiska klänningar i blandad dryck (som det jag använder idag!) Till spektakulära klänningar som är idealiska för en repetitionsmiddag eller en svartbandsevenemang. Jag har också till och med hittat ett antal av det som skulle göra helt fantastisk mamma till bruden klänningar – något jag förstår är inte så enkelt att hitta!

Utan ännu mer ADO, en enkel stilguide till vad blandad dryckesutrustning betyder, vilka färger som är lämpliga såväl som vad skillnaden är mellan blandad dryckesutrustning såväl som svartbands valfritt …

Vad betyder blandad dryckesutrustning?

Cocktail outfit innebär alla typer av formell klänning som är te-längd och ovan. Så kom bara ihåg att detta är en hushållsaffär. Så du vill inte gå lika bra eller också avslöjande. Om ceremonin är i en kyrka såväl som du har valt ett stropplöst eller spaghetti -remnummer (allt med en stor mängd hudvisning), föreslår jag att du använder en wrap, stal eller jacka för den delen av kvällen.

Vilka färger är lämpliga?

Bortsett från att undvika något vitt eller elfenben är världen din ostron! När jag använder en svart klänning gillar jag att se till att den sorgfulla tonen är balanserad av något annat festligt element, som spetsen och pärlor i dagens Jovani -klänning.

Vad är skillnaden mellan såväl blandad dryck som svart slips?

För det mesta kan du metod blandade dryckedräkt och svarta slips valfritt på exakt samma sätt. Det enda undantaget är att om du vill ha en formell golvlängd kvällsklänning, borde du verkligen bara bära en om inbjudan säger att svarta slipsar och ditt datum använder en smoking. Om det är svart slips valfritt såväl som ditt datum väljer en kostym, väljer du en klänning med blandad dryck som är te -längd eller kortare. Men om du inte har ett datum, försök att beröra basen med andra bröllopshändelsens gäster och få en känsla av om många killen närvarar (eller åtminstone männen vid ditt bord) använder tuxedos. Om du är osäker väljer du dock en klänning med blandad dryck.

Kolla in Jovanis fullständiga samling här, deras butikslokaler här. Förutom om du online i Los Angeles, se till att svänga vid deras vackra Beverly Hills flaggskeppsbutik!

Klänning: c/o Jovani | Skor: Jimmy Choo (prisvärt alternativ här och här) | Väska: Stella McCartney (prisvärt alternativ här)

Tack till Jovani för att ha samarbetat med det här inlägget!