Uncategorized

Grattis på födelsedagen, Lucite Box!

Lucite Box Vintage är ett år gammal samt har en födelsedagsförsäljning! Holly säger:

För att markera den allra första födelsedagen i LuciteBox, har jag en stor webbplats bred försäljning som kör de närmaste tio dagarna. Att vända en är kul, så kom och fira genom att inspektera våra vintage mode – alla är till salu nu med 19 juni.

Nya produkter kommer att läggas till under försäljningstiden, så minska ofta för att se vad som är nytt. Säg tack vare dig så mycket för ditt stöd såväl som patronage. Jag uppskattar verkligen det!

Och, precis så du förstår – Holly hjälpte mig med mitt Wardrobe CleanOut 2009-projekt, där jag släpper en hel del vintage tillbaka i det vilda, istället för att låta de dåliga klänningarna snacka i min garderob (eller sämre, i gummibåtar) alla ensamliknande. Så (fullständig upplysning) är några av klänningarna i vår försäljning avsedda från mig.

Åh, såväl som medan jag har din uppmärksamhet, ett stort jobb jag har jobbat på öppet på måndag – ett jobb att upptäcka samt förklara alla engelska ord! Du kan inspektera det på WordNik.com. (Det är fortfarande i tidig beta, men vi hoppas att du får det vi jobbar mot!)

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

En LinkTastic Friday för att avsluta All LinkTastic FridaySmay 16, 2008
Snabbt! Inspektera det här … 28 maj 2008
Jag förstår inte vad du är tänkandeeptember 18, 2007