Clothing

Trettiosju!

“En absinthe dricker hade en mania som gjorde det omöjligt för honom att se en blå silkeklänning utan att försöka sätta den i brand. Han greps på en nationell fête dag för att ha satt sin upplysta cigarr till inte färre än trettiofem klänningar. ”

Som några av er har blink, är det verkligen min födelsedag idag, liksom jag försäkringskrav trettiotvå år på den här fête dagen (även om jag inte anser facklangen av blå silkesklänningar idag eller någon typ av dag, under påverkan av absint eller inte). Hurra!

Söker på “trettiotvå” fick mig (förutom det underbara utdraget ovan) några andra äkta pärlor:

“Det finns inget extraordinärt i förekomsten av en vacker, livlig, tilltalande dam av trettio sju, inget konstigt i sanningen att entusiaster ska samla om henne … fortfarande omständigheten är ovanlig, att säga det minsta … trettiotvå är en extremt Stor ålder, en extremt stor ålder – om kvinnan Matilda bara skulle tro så, såväl som skulle bara visa att hon tror det. Varför det finns många kvinnor som är ganska passé med trettio eller trettiofem – de är fullvuxna Kvinnor, de tror förnuftigt såväl som att prata förnuftigt om sina barn samt tjänare samt inrikes frågor – det är de saker som borde ränta av intresse kvinnor i kvinnans matildas livstid. ” (finns här)

Hon var en dam på trettiofem, ganska lång och plump, utan att vara fet; Hon var inte söt, men hennes affär var glädjande, främst, kanske på grund av hennes vänliga bruna ögon. Hennes hud var ganska sallow. Hennes mörka hår var elaborately klädd. Hon var den enda damen av de tre vars affär med var fri från smink, liksom däremot med de andra som hon verkade enkel och opåverkad. (härifrån)

September 1856, när hon var trettio sju år gammal, markerade början på hennes ansträngningar att hamnade vara en författare av fiktion. Hon hade alltid föredragit att komponera en roman, men hon trodde sig “bristfällig makt både bygger såväl som dialog”, men känner att hon skulle vara i enkelhet “i de beskrivande delarna av en roman.” (Om George Eliot)

En kvinna om trettiotvå år, med ett ovalt ansikte, representerat i nästan en framsida. Hon har på en vit keps, liksom använder en extremt stor full ruff, kantad med spets, liksom en svart silkesklänning, liksom är dekorerad med ett kluster av guldkedjor, upphängda runt nacken, liksom att nå ner till bodice. Daterad 1633. (Härifrån)

Åh, liksom i andra födelsedagsnyheter, firar Rita sin födelsedag den här månaden, samt erbjuder 15% rabatt på hennes webbplats, Cemetarian … Använd koden “Födelsedag”.

Hoppas att ni alla har underbara dagar idag, oavsett om det är din födelsedag eller inte. (Men extra-underbar om det är din födelsedag.)

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Trevlig dag för en vit bröllop händelse (klänning) 13 juni 2008
Använd inte miljövänlig Tarletan Dressesjanuary 6, 2010 med 35 kommentarer
Aldrig Boredhanuary 18, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *