Uncategorized

Ny konstnärintervju – Tshirt Factory -bidragande designer “spannmålsdödare”

Vi fortsätter med serien med intervjuer som gör att våra besökare kan förstå mer om stilen, utvecklingen och uppdateringarna av våra bidragande designers på www. tshirt-factory.com. Det är ödmjukt att se så många skickliga konstnärer som visar stöd för vårt växande samhälle. Vi gillar våra partnerskap såväl som vi alltid är beredda att lyssna på dina kommentarer om exakt hur man kan förbättra de tjänster och produkter vi erbjuder – både för våra kunder såväl som våra designers.
På tal om designers går vår senaste medlem under namnet “spannmålsdödare” såväl som brinner för typografistil samt de starka meddelanden som han kan kommunicera med hjälp av intrikata kurvor.
Ny artistintervju – Tshirt Factory Bidragande designer “Spannmålmordare”
Oana: Berätta mer om din konst såväl som stilbakgrund såväl som vad som fick dig att bli designer?
Spannmålmordare: Jag gillar typen av typografi, liksom det här är min specialitet eftersom vi snabbt kan kommunicera meddelandet om stilen utan att behöva tro extremt svårt :)) såväl som eftersom jag som det här jobbet.
Född 2 Rideoana: Hur eller när började du illustrera på en expertnivå?
Spannmålmordare: Jag började min karriär som grafisk designer 2000, jag arbetade på en regional verksamhet inom området tee -skjortor, samt började gå över hela världen 2011 genom att gå till olika stiltävlingar på www.99Designs.com Fram till nu är det där några av mina kunder som jag fortfarande arbetar med kommer från.
Oana: Var kommer din motivation ifrån?
Spannmålmordare: Min motivation kommer från vad jag såg, vad jag hörde och vad jag läste … 🙂
Oana: Exakt hur skulle du förklara din stil?
Spannmålmordare: Jag har den mångsidiga stilen, kanske effekterna av olika stiltävlingar jag följer … 🙂
Anty Gravityoana: Vilka verktyg använder du? Går du 100% digitalt eller är det papper involverat?
Spannmålmordare: En lång tid gör jag med 100% digital, såväl som skiss på papper ingår också.
Oana: Finns det något som du särskilt förhindrar att använda i dina illustrationer?
Spannmålmordare: Ja, särskilt vad som betraktar rasism.

Oana: Vad var den svåraste uppgiften du någonsin har arbetat med?
Spannmålmordare: Illustrationer av mänskliga situationer.
Rock Onoana: Kan du nämna några av dina föredragna stilar såväl som varför? (Personligt eller från andra designers)
Spannmålmordare: D ‘Vicente, eftersom han är extremt uppmärksam på varje detalj i vart och ett av sina verk.
Oana: Några grafiska formgivare som du beundrar?
Spannmålmordare: Ja, många. Men Tomasz Biernat är en av dem
Oana: Någon typ av råd för någon som just börjar som illustratör/grafisk designer?
Spannmålmordare: “Börja älska ditt arbete och arbete för din kärlek”
Jag tog med sig den anmärkningsvärda t-shirt
0/5 (0 recensioner)