Clothing

Hur man utformar din denim för ditt perfekta helgutseende

Wenyu

Varje gång vi känner att vi har upptäckt det perfekta paret av dessa jeans, fångar ytterligare en stil vårt öga, och övertygar oss att bredda vår denimkollektion återigen såväl som igen. Det är därför vi har behövt en hel del dräktmotivationer för Summertime Garderob letar ett tag, om vi var nyfikna på att förstå exakt hur vi ska utforma denim för det perfekta helgens utseende, liksom just här är våra finaste inspiration!

Låt oss SL Benfica Tröja vara ärliga diskussioner om jeans. Kanske några av er som denna lösa, hög Santos Laguna Tröja midja denimstil, eller flare-jeans, eller till och med den magra trenden. De ser Polens herrlandslag i fotboll Tröja så coola, tidlösa, liksom magiskt matchar alla typer av garderobsstil i vår garderob, vilket gör dem till en superstjärna i alla typer av modeflickas garderob.

Paularodriguez10

Avslappnade denimshorts i Madera Wash: Sidoslitutgåva

Den perfekta vintage trötthet Jean Short: Tencel ™ denimutgåva

Jeans är en måste-ha garderob som är värt att investera i, fantastiskt för Daly-utseende, oändliga stilval för semestern eller helgen som producerar enkel såväl som minimalistisk stil, samt mest betydelsefullt.

camille_pidoux

Höghus i Wrenford Wash

Jeans är den perfekta rumplyftaren med oöverträffad kraft att omedelbart omvandla ditt utseende och smickra din figur, samtidigt belysa dina kurvor, forma dina tillgångar och jämna ut din botten. Till exempel är löst passande pojkvän denim som hänger runt höfterna perfekta med en skördetopp när sommartid närmar sig. Förutom att vi också uppskattar den unika avslappnade mamma-denim som visar den snygga pojkiga charm.

Se även

Handla och stil, vårmode
Vårt föredragna tryckmönster från H&M Spring Edit 2022

catherinevilhem

Inga två denim är precis exakt samma som måste ha en måste inte ha en av dina favoriter, så väljer du klokt när det gäller att välja perfekt denimdräkt. Rulla nedan för exakt hur du utformar din denim för din perfekta helg ser ut och handla våra föredragna val nedan!

hängande

Ae baggy mamma jean

gigiandvicky_

Löst passande, 5-fickig denim i tjock bomullsdes

florettenacer

elodieromi

H&M – bred hög denim – blå

dilaketenci

Mamma lös i form jeans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *