Uncategorized

Olympic-Class Fauxleros!

Vireya skickade denna länk till mig, från öppningen av den olympiska byn … Jag gillar verkligen “Fauxlero Power!” hand gester. Även om jag inte är säker på om det är fauxleros, eller bara otroligt vestigialboleros. Dessa kan vara den långsiktiga saknade länken mellan fauxlero och bolero …

Kolla in bild # 5 i serien, för att se de olympiska ringarna frisyrer i närbild.

Också: Sheila (av ut ur asksamlingen) har en tillflyktsort: Hon är på semester till slutet av augusti (men med en snabb resa hem för att maila beställningar ungefär 7 augusti eller 8) och hon ger 15% av alla beställningar. Så om du inte har något emot att vänta till 8/7 eller 8/8 eller efter det första i september är det en bra besparing!

Och ja, jag är fortfarande i Japan, och ja, jag köpte mycket tyg i Tokyo … och om du vill veta vad som tog mig till Japan, gav det detta samtal:

Om språk inte var en commons … http: //static.slideshare.net/swf/sSplayer2.swf? Doc = mckeanisummit08New-1217451140594811-9 & stripped_title = If-språk-werent-a-commons

Visa presentation (taggar: isummit08)

Ja, den första bilden är tom. Jag borde förmodligen redigera den för att få mitt namn eller något på det, borde jag inte?

Redigerad att lägga till: Vireya hittade ett annat foto, den här full längd:

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Fauxlero Post för att avsluta all Fauxlero Postsoctober 7, 2008
Seersucker Dress, som PromisedJuly 24, 2008 med 42 kommentarer
Länkastastisk torsdag! 19 juni 2008